Eerste processie Semana Santa Nerja

NERJA – De heilige week voor Pasen, in Spanje de Semana Santa genaamd, begint in Nerja op zaterdag 24 maart met het ‘Desfile de Tronillos de la Semana Santa 2018’, dat vanaf 17.30 uur plaatsvindt vanaf de poort onder het gemeentehuis (in het verlengde van het Balcón de Europa).

De processie op zaterdag  voert vanaf het Plaza d’España langs het Balcón de Europa over de Puerto del Mar, Calle Pintada, Calle Cruz, Calle Ánimas, Calle Granada, Calle Carmen terug naar het Balcón de Europa. Meer informatie over de regels voor deelname: www.nerja.es .

Nerja Semana Santa Desfile Tronillos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s