Grootste cruiseschip ter wereld legt aan in haven Málaga

MALAGA – Het grootste cruiseschip ter wereld, de MS Symphony of the Seas (eigenaar Royal Caribbean), legt binnenkort aan in de haven van Málaga. Het schip,  met een lengte van 362 meter, wordt vanuit Frankrijk naar Málaga gevaren. Daar wordt het schip op dinsdag 27 maart gepresenteerd aan een gezelschap van journalisten en reisagenten.

Vanaf Málaga wordt de eerste commerciële reis aangevangen, met Barcelona als eerste bestemming. Het 227.000 ton wegende schip (met 16 dekken) kan 6.780 passagiers vervoeren, naast 2.175 personeelsleden. Met de komst van de Symphony of the Seas wordt Málaga de eerste haven ter wereld waar alle vier mega-cruiseschepen (allen van Royal Caribbean) zijn aangemeerd.

royal-caribbean-symphony-of-the-seas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s