Día del Pedal vanuit Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – Evenals Nerja is er ook in Vélez-Málaga/Torre del Mar in maart de mogelijkheid deel te nemen aan de jaarlijkse Día del Pedal. Deze start op het parkeerterrein van het winkelcentrum El Ingenio van Vélez-Málaga, op zondag 11 maart vanaf 11.30 uur.

Registreren kan tot en met vrijdag 9 maart volledig gratis (www.deportes.velezmalaga.es), wel is het dragen van een helm voor iedere leeftijdscategorie verplicht. De rit kent geen wedstrijdelement, snelheid is van geen enkele importantie.

Velez Dia del Pedal

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s