Film ‘Stefan Zweig: Farewell to Europe’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 7 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Duitse film ‘Farewell to Europe’ van regisseur Maria Schrader vertoond. Deze productie uit 2016 is te zien in de originele (Duitstalige) versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film duurt 106 minuten,  waarin de Joodse intellectueel Stefan Zweig op zoek is naar een nieuw thuisland terwijl hij de gebeurtenissen in Nazi-Duitsland veroordeelt. De hoofdrollen worden vertolkt door Josef Hader, Barbara Sukowa, Aenne Schwarz en Matthias Brandt. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja Film Farewell to Europe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s