Optreden van The New Dixieland JazzBand

NERJA – The New Dixieland JazzBand treedt zaterdagavond op in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45. De show begint om 20.00 uur, tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater à raison van 12 euro per stuk.

The New Dixieland JazzBand bestaat uit Antti Sarpila (klarinet), Mitch Jensen (trompet), Diego Suárez (piano), Ricky Vivar (gitaar) en José Antonio Serrano (contrabas). Voor het optreden van zaterdagavond is de trompettist Spike Anderson aan de band toegevoegd.

Nerja CCN Dixieland JazzBand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s