Schiphol annuleert meer dan 50 vluchten

SCHIPHOL – Evenals op donderdag had het Europese vliegverkeer op vrijdag zwaar te lijden onder het plotselinge winterweer. Meer dan vijftig vluchten, voornamelijk op Engeland en Ierland, werden op Schiphol vrijdag geschrapt.

De betrokken maatschappijen waren onder meer Jet2, Easyjet, Ryanair, British Airways, KLM en Air Lingus. Passagiers voor zaterdag en zondag wordt momenteel geadviseerd om de website van Schiphol en hun luchtvaartmaatschappij te raadplegen voor de laatste informatie rond hun geboekte reizen.

Schiphol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s