Eredivisiewedstrijden te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 26ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdagmiddag 3 maart in Eindhoven een thuiswedstrijd (aftrap 18.30 uur) tegen FC Utrecht, Feyenoord speelt diezelfde avond een uitduel bij NAC Breda (aanvang 20.45 uur). Ajax staat een dag later een serieuze uitdaging te wachten in Arnhem, als de Amsterdammers op bezoek gaan bij Vitesse (aftrap 14.30 uur).

Op zaterdag 3 maart wordt ook de wedstrijd in de Spaanse ‘La Liga’ tussen CD Leganes en het Andalusische Málaga CF getoond (aanvang 18.30 uur). Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s