Noches de Tango

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja is op vrijdag 23 februari een ‘Pasión Tango’-show te zien. Deze show met vier dansers, zangers (zangeressen) en diverse muzikanten begint om 21.00 uur, de entreeprijs bedraagt 15 euro per persoon.

De artiesten nemen de bezoekers aan de hand mee naar het Buenos Aires van de dertiger jaren, via het ‘Belle Epoque’ en het ‘Tango Cabaret’ uit Parijs naar het heden. Meer info over het optreden is te vinden op de website http://nochesdetango.com.

CCN Noches de Tango

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s