Málaga CF nipt onderuit tegen Valencia

MALAGA – Met twee doelpunten in de laatste tien minuten dwong topclub Valencia (derde op de ranglijst) degradatiekandidaat Málaga CF zaterdagavond op de knieën. Tot dan had Málaga met succes een 1-0 voorsprong uit de eerste helft weten te verdedigen.

Een actie van de Nigeriaan Ideye, in zijn derde wedstrijd ooit voor de blauw-witten, bracht Málaga na 27 minuten op voorsprong. Pas negen minuten voor tijd kwam Valencia dankzij de Fransman Francis Coquelin langszij, vier minuten later benutte Daniel Parejo een strafschop: 1-2.

Malaga Fans 20130925

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s