Stakingen bij Transavia op maandagochtend

AMSTERDAM – Reizigers die maandagochtend 19 februari tussen 00.01 en 12.00 uur vertrekken vanaf Schiphol, Eindhoven of Rotterdam/Den Haag en hun vlucht hebben geboekt via Transavia, hebben grote kans op annulering van hun vlucht of vertragingen. De piloten van de maatschappij Transavia leggen tijdelijk hun werk neer uit protest tegen de weigering van hun werkgever om toe te geven aan een salarisverhoging van 5 procent.

De piloten en hun vakbond, de VNV (Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers), gebruiken de voorjaarsvakantie als pressiemiddel om hun eisen kracht bij te zetten. Voor vragen omtrent geboekte vluchten kunnen Transavia-passagiers bellen met de Transavia klantenservice: 0900 0737.

Schiphol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s