Transavia-piloten dreigen reizigers te duperen

NERJA – De krokusvakantie in Nederland nadert en dat is kennelijk voor de vakbond VNV (Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers) en de piloten van Transavia aanleiding om maar weer eens te dreigen met het duperen van de Nederlandse reiziger. Het uitblijven van een nieuw CAO-akkoord (waarover ‘pas’ veertien maanden wordt onderhandeld) zou de aanleiding kunnen vormen voor stakingen onder de Transavia-piloten, zo meldt de website www.zakenreisnieuws.nl .

Met een flyeractie, waarin de argeloze reiziger wordt opgezadeld met een uitleg over de problemen die de piloten ondervinden, probeert de VNV nu ‘begrip’ te kweken onder de Nederlanders die het startpunt van hun vakantie in duigen zien vallen óf forse vertragingen dreigen op te lopen.

Schiphol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s