Druk programma Nerja JazzClub

NERJA – Bij de nieuwe Nerja JazzClub aan de Calle Antonio Millon 1 staat volgende week een reeks aan jazzavonden gepland. Die beginnen op de openingsavond, woensdagavond 21 februari,  met een jamsessie welke een dag later wordt gevolgd door een optreden van de Los Alquimistas Band.

Op vrijdag 23 februari is het de beurt aan de Mama Paula Blues Band, het ‘Jazz4tet’ zorgt zaterdag 24 februari voor de jazzklanken. Na een jazzloze zondag is het dan op maandag 26 februari en dinsdag 27 februari aan het Lenny de Luca Trio om voor de muzikale inbreng te zorgen. Alle avonden beginnen om 21.30 uur, de entree is gratis.

Nerja Jazzclub

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s