Carnavalsviering Algarrobo

ALGARROBO/MEZQUITILLA – Het carnavalsgewoel in Nerja mag dan wel tot bedaren zijn gekomen, in omringende plaatsen als onder meer Algarrobo en Frigiliana worden momenteel de laatste voorbereidingen getroffen voor de viering van dit jaarlijkse feest. In de kustplaats Algarrobo staat het carnaval op zaterdag 17 en zondag 18 februari op de rol

Op de zaterdag wordt het feest vooral in het aanpalende (en tot de gemeente Algarrobo behorende) Mezquitilla gevierd, op zondag 18 februari staat Algarrobo zelf bol van de activiteiten. Op beide dagen beginnen deze om 16.30 uur.

Algarrobo Carnaval

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s