Eredivisievoetbal bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 21ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdagavond 3 februari een thuiswedstrijd (aftrap 19.45 uur) tegen de huidige nummer vijf van de ranglijst PEC Zwolle. Regerend landskampioen Feyenoord komt een dag later in actie in Venlo voor een uitwedstrijd tegen VVV (aanvang 14.30 uur), Ajax neemt het vanaf 16.45 uur die dag op tegen NAC Breda.

Op maandagavond 5 februari wordt ook de wedstrijd tussen beide degradatiekandidaten in de Spaanse ‘La Liga’ tussen Las Palmas en het Andalusische Málaga CF getoond. Deze wedstrijd begint om 21.00 uur. Daarnaast is er in het weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League.

tv camera malaga 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s