Film ‘Queen of the Desert’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 4 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Queen of the Desert’ van regisseur Werner Herzog veroond. Deze Amerikaanse productie uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De dramafilm duurt iets meer dan twee uur. Hoofdrollen zijn er voor Nicole Kidman, James Franco en Damian Lewis.  De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Queen Desert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s