Expositie ‘Amarte’ in Sala Municipal

NERJA – In de binnenstad van Nerja is donderdag 1 februari de nieuwe expositie ‘Amarte’ van de in Frigiliana woonachtige kunstschilders Brendon Taylor en Maribel Martín geopend. Hun werken zijn tot en met zaterdag 17 februari  te zien in de Sala Municipal de Exposiones.

Deze is gedurende deze periode dagelijks geopend van 11.00 tot 14.00 uur en van 17.00 tot 21.00 uur. De tentoonstelling is gratis te bezoeken, de Sala Municipal is te vinden aan de Calle Cristo (de expositieruimte ligt even boven het postkantoor van Nerja).

Nerja Amarte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s