Jazzconcert Bianca Morales in Nerja

NERJA – Tijdens haar tournee door Zuid-Spanje doet de half Cubaanse, half Finse jazzzangeres Bianca Morales ook Nerja aan. De tournee bestaat uit acht concerten, waaronder een optreden op zaterdagavond 4 febuari in het Centro Cultural van Nerja.

Morales wordt daarin bijgestaan door Diego Suárez (piano), José A. Serrano (bas), Ricky Vivar (gitaar en zang) en The Andalusian Swing Band. Het concert begint om 21.00 uur, de toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad en tevens te reserveren via internet: www.mientrada.net .

Nerja CCN Morales

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s