Málaga CF strikt oud PSV’er Lestienne

MALAGA – De Andalusische voetbalclub Málaga CF heeft voor de rest van het seizoen oud PSV’er en vleugelspits  Maxime Lestienne  vastgelegd. De 25-jarige Belg komt over van het Russische Rubin Kazan, waar zijn contract werd ontbonden.

Lestienne speelde in het seizoen 2015/2016 veertien wedstrijden in de Nederlandse eredivisie voor PSV, waarin hij één keer tot scoren kwam. Daarvoor genoot hij zijn jeugdopleiding bij Excelsior Moeskroen, van waar hij de overstap maakte naar Club Brugge. In de vier seizoenen dat hij daar speelde groeide hij uit tot een vaste waarde en kwam hij tot 37 doelpunten in 126 duels. In 2014 volgde een minder succesvolle overstap naar Al-Arabi uit Qatar, een club die hem uitleende aan het Italiaanse Genua. Vervolgens verkaste Lestienne voor één seizoen naar PSV, daarna volgde Rubin Kazan en nu dus Málaga.

Malaga Voetbal Lestienne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s