Originele versie film over Churchill in Centro Cultural

NERJA – Naast een reeks aan, in het Spaans, nagesynchroniseerde vertoningen van de film Darkest Hour over Winston Churchill met Gary Oldman in een hoofdrol wordt deze film dinsdagavond 30 januari ook één keer in de originele Engelstalige versie  vertoond in het Centro Cultural van Nerja.

Deze versie is voorzien van Spaanse ondertiteling en begint om 19.00 uur. De autobiografische film uit 2017 van regisseur Joe Wright duurt ruim twee uur en is in de nagesynchroniseerde vorm tevens te zien op maandag 29 januari (19.00 en 21.15 uur), dinsdag 30 januari (21.15 uur) en woensdag 31 januari (21.15 uur).

Film Churchill 20180130

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s