Film ‘Victoria & Abdul’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 31 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Victoria & Abdul’ van regisseur Stephen Frears vertoond. Deze Brits/Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De dramafilm duurt een kleine twee uur en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shrabani Basu. Hoofdrollen zijn er voor Judi Dench, Ali Fazal, Eddie Izzard en Tim Pigott-Smith.  De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie). Voor het publiek is het te hopen dat de twee irritante en slecht gerepareerde scheuren in het scherm, die de voorstelling van een week geleden frustreerden, inmiddels vakkundig zijn gerepareerd.

Film Victoria en Abdul

Een gedachte over “Film ‘Victoria & Abdul’ te zien in Centro Cultural

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s