Brand zorgt voor onrust in Nerja

NERJA – Een, door de sterke wind, snel om zich heen grijpende brand naast het strand van Carabeo heeft maandagmiddag 29 januari voor veel onrust en schade gezorgd in Nerja. Persoonlijke ongelukken deden zich voor zo ver nu bekend niet voor. Wél raakten veel daklozen hun schuilplaatsen en ‘onderkomens’ rond de Paseo de los Carabineros (het wandelpad rond Nerja dat in 2002 wegens instortingsgevaar werd gesloten) kwijt.

De rookontwikkeling was enorm en de wind blies tevens de as door de straten van het centrum. Enkele aanpalende huizen werden uit voorzorg geëvacueerd, maar de bewoners konden al vrij snel naar hun huizen terugkeren mede door het snelle en adequate ingrijpen van de brandweer.

brandweer 2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s