Terugloop aantal bezoekers Grotten van Nerja

NERJA/MARO – De befaamde Grotten van Nerja kenden in 2017 een forse terugloop qua aantal bezoekers. De daling van liefst 10,4 procent wordt door de beherende stichting Fundación Cuevas de Nerja toegeschreven aan gedeeltelijke afsluitingen wegens onderhoud en conserveringswerkzaamheden.

De stichting is er veel aan gelegen om de Grotten van Nerja te laten erkennen als Unesco-werelderfgoed en noemt de daling van het bezoekersaantal dan ook een geplande investering in de toekomst, waarin de Grotten beter toegankelijk moeten worden voor grotere groepen.

Foto’s © Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s