Film ‘Dunkirk’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 24 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Dunkirk’ van regisseur Hoyte van Hoytema vertoond. Deze Amerikaans/Brits/Frans/Nederlandse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De oorlogsfilm is gebaseerd op de operatie ‘Dynamo’ aan het begin van de Tweede Wereldoorlog en gaat over de evacuatie van geallieerden op het strand van Duinkerken (tussen 26 mei en 4 juni 1940). Hoofdrollen zijn er voor Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard en James D’Arcy. De voorstelling begint om 19.00 uur en duurt een kleine twee uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Dunkirk

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s