Gratis rondleidingen Victoria-bierfabriek Málaga

MALAGA – Tot en met 28 februari is het mogelijk een gratis rondleiding te krijgen door de bierfabriek van Cerveza Victoria in Málaga. Deze rondleidingen duren negentig minuten en staan open voor groepen van minimaal vijftien personen, de minimumleeftijd bedraagt 18 jaar. Tijdens de rondleiding wordt de bezoeker door het productieproces geleid en is er tevens een proeverij.

De rondleiding vinden plaats op dinsdagen en woensdagen om 10.30 uur, 12.30 uur en 16.00 uur. Reserveringen zijn noodzakelijk en kunnen worden gemaakt via de website www.cervezavictoria.es . Bij aanvragen voor groepen kleiner dan vijftien personen worden deze door Cerveza Victoria samengevoegd tot de minimale grootte is bereikt.

Malaga Victoria Cerveza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s