Voetbalklassieker te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de negentiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). Daar wordt zondag 21 januari ook de voetbalklassieker tussen Ajax en Feyenoord (aftrap 14.30 uur) vertoond.

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod. Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen.

Koploper PSV speelt zondag een uitwedstrijd tegen middenmoter Heracles in Almelo (aanvang 16.45 uur) en kent op dat moment dus al het resultaat van naaste concurrent (Ajax, dat momenteel vijf punten achterstand heeft).

Daarnaast is er dit weekeinde aandacht voor wedstrijden uit de Engelse Premier League en de Spaanse Primera División.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s