Tapasroute voorafgaand aan carnaval Nerja

NERJA – Voorafgaand aan de jaarlijkse carnavalsviering in Nerja wordt op zaterdag 3 februari voor de negende keer de Route del Tapeo Carnaval gehouden. Daarbij wordt een reeks aan Spaanse tapasbarretjes in de binnenstad van Nerja aangedaan.

Kaarten voor deelname kosten 20 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij pub Obelix Plaza aan het Plaza Tutti Frutti in Nerja. Het vertrekpunt is zaterdag 3 februari bij bar Chispa, rond 20.30 uur. De route voert vervolgens langs de barretjes La Puntilla, El Niño, Sevillano (Huertos), La Piqueta, Candela, Denom. Origin, La Rienda en Obelix Plaza.

Het jaarlijkse carnavalsfeest in Nerja vindt in 2018 plaats van donderdag 8 tot en met zondag 11 februari. Het carnaval van Nerja is een begrip aan de Costa del Sol en een van de grootsten in zijn soort.

Nerja Carnaval Tapasroute

2 gedachten over “Tapasroute voorafgaand aan carnaval Nerja

    1. Zaterdag 10 februari, met aansluitend de prijsuitreiking voor fraaiste wagen, kledij, thema etc. op het Plaza de España. Tijden zijn officieel nog niet bekend gemaakt (die veranderen toch altijd op het laatste moment…..)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s