Film ‘The Fencer’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 21 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Fencer’ van regisseur Klaus Härö vertoond. Deze Fins/Duits/Estste productie uit 2015 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Estse schermer Endel Nelis en duurt ruim anderhalf uur. Hoofdrollen zijn er voor Märt Avandi en Ursula Ratasepp. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Fencer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s