Intercultural Gala Vélez-Málaga

VELEZ-MALAGA – In het Teatro del Carmen in Vélez-Málaga staat vrijdag 19 januari de zevende editie van het jaarlijkse ‘Intercultural Gala’ op het programma. Opgetreden wordt onder meer door leden van de dansgroep Cristina Gallardo Flamenco en de pianist Antonio Mata.

Het benefietconcert begint rond 21.00 uur, de opbrengsten (entreeprijs: vijf euro per persoon) komen dit jaar ten goede aan slachtoffers en nabestaanden van de aardbeving in Ecuador. Die eiste in november vorig jaar meer dan vijfhonderd levens, duizenden mensen kwamen bekneld te zitten en raakten licht of zwaar gewond. Tal van gebouwen stortten in en vele wegen raakten onbegaanbaar.

Velez Gala Intercultural

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s