Filmklassieker ‘The Three Musketeers’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 14 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Three Musketeers’ van regisseur Richard Lester. Deze Amerikaanse productie uit 1973 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Alexandre Dumas en duurt één uur en drie kwartier. Hoofdrollen zijn er voor Raquel Welsh, Faye Dunaway, Michael York, Oliver Reed, Richard Chamberlain en Geraldine Chaplin. De voorstelling begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Three Muskateers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s