Nerja scoort hoog bij TripAdvisor

NERJA – Met een negende plaats is Nerja de enige Spaanse bestemming die zich een plek heeft weten te veroveren in de wereldwijde top-tien van de snelst stijgende plaatsen qua populaire vakantiebestemming. Deze lijst werd deze week vrijgegeven door de reiswebsite TripAdvisor, die zich de laatste jaren opwerpt als toonaangevende website op het gebied van waarderingscijfers voor alles wat met reizen en vakanties heeft te maken.

De lijst wordt aangevoerd door het Japanse Ishigaki, gevolgd door Kapaa (Hawaii), Nairobi (Kenia), Halifax (Canada) en Gdansk (Polen). Op Europees niveau staat Nerja als vierde gerangschikt, achter Gdansk, Riga (Letland) en Rovinj (Kroatië). Op die lijst is Cádiz met een achtste plaats de tweede Spaanse vakantiebestemming in opkomst.

Foto’s © NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s