Afsluiting Paseo Puerta del Mar

NERJA – Bezoekers van het nieuwjaarsfeest op het Balcón de Europa in Nerja ondervonden het al tijdens de jaarwisseling: de Paseo Puerta del Mar, dè toegangsroute tot het Balcón vanaf onder meer de Calle Cristo, Los Huertos en Burriana, is momenteel afgesloten. De reden is instortingsgevaar of vallende brokstukken vanaf het pand waar ter plekke al weken wordt gewerkt aan een complete renovatie.

Om vanaf die kant tóch het Balcón te bereiken kan men een alternatieve toegangsroute gebruiken die loopt van de Calle Pintada en de doorgang naar het Plaza de España, om dan vervolgens onder het gemeentehuis door te lopen en zo alsnog het Balcón de Europa te bereiken.
Over hoe lang de afsluiting gaan duren is vooralsnog geen informatie verstrekt.

Foto © Policía Local de Nerja

Afsluiting Balcon 201801

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s