IJspret onder palmbomen op Plaza de España

NERJA – Op het Plaza de España in Nerja opent het ‘Navipark’ op dinsdag 2 januari om 11.00 uur de poorten. Met een groot aantal springkastelen en avonturenparcoursen tussen en over luchtkussens voor kinderen, én een miniatuurijsbaan.

De schaatsen kunnen daarvoor beter thuis worden gelaten, daarvoor is de Spaanse ijsvloer (een synthetische ijsvloer) absoluut niet geschikt. De exploitanten van het baantje verhuren dan ook hun eigen ijshockey cq kunstschaatsen, waarmee vooral kinderen zich kunnen wagen aan beetje ijspret. De baan is op dinsdag 2 januari open tot 20.00 uur.

Foto’s © Archief NerjaDigitaal.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s