‘Gran Nevada’-feest op Plaza Cavana

NERJA – Het Plaza Cavana in Nerja is zaterdagavond 30 december het toneel van het zogeheten Gran Nevada-feest, welke duurt van 17.30 tot 21.30 uur. Een avond vol met dans en zang, stalletjes met hapjes en drankjes, activiteiten voor kinderen en meer.

Op het aan de andere kant van de El Salvador-kerk gelegen Balcón de Europa treedt om 18.15 uur het koor Pastoral Estrella del Sur de la Barriada de los Poetas op, rond 19.00 uur gevolgd door een flamencoshow onder de naam ‘Navidad entre amigos’ met daarbij een hoofdrol voor de uit Jaén afkomstige jonge flamencogitarist Mario Moraga.

Nerja Navidad 2017 2jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s