Koren zingen kerstliederen op Balcón de Europa

NERJA – Drie regionale koren brengen vrijdagavond 29 december vanaf 18.00 uur kerstliederen ten gehore op het Balcón de Europa in Nerja. De uit Nerja afkomstige koren Con Otro Aire en Peña de la Soleá alsmede het Frigiliaanse koor Pastoral En Encuentro verzorgen daarbij een open lucht optreden in het kader van het kerstprogramma van de gemeente Nerja.
Voor de kinderen is er vanaf 18.00 uur een marionetten-show in het Giner de los Rios (aan het Plaza Cavana, achter de El Salvador-kerk op het Balcón) onder de naam ‘Sé cómo llegan los regalos de Navidad’.

Nerja Kerstposter 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s