Málaga CF ten onder in streekderby

MALAGA – In de Spaanse Primera División heeft Málaga CF maandagavond in eigen huis verloren van een andere Andalusische voetbalclub. Het bezoekende Real Betis Sevilla nam via een zwaar bevochten 0-2 overwinning drie punten mee naar huis.

Betis kwam na 24 minuten op voorsprong via een fraaie treffer van Sergio León, vijf minuten na rust knikte Camarasa van dichtbij het tweede doelpunt binnen. Door de nederlaag staat Málaga CF nu gedeeld laatste met Las Palmas. Donderdag 21 december volgt de laatste wedstrijd voor de (korte) winterstop; Málaga speelt dan (aftrap 21.30 uur) een uitwedstrijd tegen mede-degradatiekandidaat Alavés.

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s