Film ‘Their Finest’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt dinsdag 19 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Their Finest’ van regisseur Lone Scherfig vertoond. Deze Engelse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De oorlogsfilm duurt twee uur en vertelt het komische/drama-verhaal omtrent het Britse Ministerie van Informatie, als deze besluit het moraal onder de manschappen op te krikken met het maken van een film tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hoofdrollen zijn er voor Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy en Jack Huston.  De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Their Finest

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s