Expositie in Museo de Nerja

NERJA – in de expositieruimte van het Museo de Nerja  is tot en met zondag 7 januari een tentoonstelling te zien van posters, onder de naam ‘Carteles ISEL’. De posters zijn gemaakt door Antonio Suárez Chamorro en laat zien hoe posters voor allerlei doeleinden worden gecreëerd, de verschillende fasen én het uiteindelijke resultaat.

De expositie is dagelijks te bekijken tussen 09.00 en 16.00 uur, het Museo de Nerja is te vinden in de uiterste hoek van het Plaza de Espana achter het gemeentehuis (in het verlengde van het Balcón de Europa).

Nerja Museo Postersexpo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s