Opvoering komedie Romeo & Julia in Centro Cultural

NERJA – De uit Málaga afkomstige theatergroep Teatro del Lazzi voert vrijdagavond 15 december in het Centro Cultural Villa de Nerja de komedie Romeo & Julia op. Deze versie is weliswaar gebaseerd op de originele tragedie van William Shakespeare, maar krijgt door de eigen inbreng van Teatro del Lazzi een komische wending.

De voorstelling begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Toegangskaarten kosten 9 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum (Calle Granada 45). Ook zijn deze vooraf te reserveren via het internetadres www.mientrada.net .

Nerja CCN TeatroLazzi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s