Wielertocht tussen Vélez-Málaga en Cómpeta

VELEZ-MALAGA/COMPETA – Fietsliefhebbers kunnen zich zondag 17 december uitleven tijdens de fraaie, georganiseerde, fietstocht XXIV Clasica del Pavo tussen Vélez-Málaga en het bergdorp Cómpeta. De tocht is uitgezet door de Federación Andaluza de Ciclismo.

De af te leggen (veelal klimwerk) afstand is 56 kilometer, waarvan de eerste 40 kilometer geneutraliseerd worden afgelegd. De laatste 16 kilometer worden in wedstrijdverband gekoerst. Deelnamekosten zijn 20 euro voor niet-licentiehouders (licentiehouders betalen 10 euro) bij voorinschrijving. Dit kan via de website www.yosoyciclista.com (inschrijving sluit op donderdag 14 december 15.00 uur).

Aanmelden op de dag zelf kost 25 euro. Aan de tocht kunnen maximaal 300 wielrenners/toerfietsers deelnemen. De start is op het Plaza de las Carmelitas in Vélez-Málaga om 09.45 uur, de finish is op het Plaza Almijara in Cómpeta.

Velez Classica del Pavo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s