Film ‘The Hero’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 13 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Hero’ van regisseur Brett Haley vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De komische drama-film duurt anderhalf uur, hoofdrollen zijn er voor Sam Elliott, Laura Prepon, Krysten Ritter en Nick Offerman.  De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film The Hero

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s