Midweeks eredivisievoetbal te zien in Nerja bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de zestiende en midweekse speelronde van de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja deze week grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. PSV mag na de oorwassing die de ploeg afgelopen weekeinde kreeg van Ajax, woensdagavond 13 december (aftrap 18.30 uur) in de uitwedstrijd tegen FC Groningen laten zien of het die klap te boven is. Regerend landskampioen Feyenoord speelt op dezelfde avond (aftrap om 20.45 uur) in de eigen Kuip tegen Heerenveen. Ajax treedt een dag later (donderdag 14 december) om 20.45 uur aan in eigen huis tegen het Rotterdamse Excelsior.
Camera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s