Sloop Papagayo lijkt nu definitief

NERJA – De gemeenteraad van Nerja is eindelijk akkoord gegaan met de officiële aankoop van de merendero Papagayo op Playa Calahonda. Deze ‘strandtent’ werd zo’n drie jaar geleden op last van de gemeente gesloten, waarna het gebouw ernstig in verval raakte en zowel de inwoners van Nerja als toeristen een doorn in het oog was.

Het vroeger bijzonder populaire Papagayo is vanaf het Balcón de Europa één van de meest in het zicht springende gebouwen en veroorzaakte door de staat van verval veel verontwaardiging. Met de officiële aankoop zou een bedrag van een kleine miljoen euro zijn gemoeid. Naar verluidt wordt het gebouw met de grond gelijk gemaakt en komt er ter plekke (wat verder naar achteren en tegen de rotsen) een nieuwe strandtent met een volledig nieuwe wandelpromenade.

Foto © Archief NerjaDigitaal.com

Papagayo

2 gedachten over “Sloop Papagayo lijkt nu definitief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s