Aemet waarschuwt voor hevige regenval rond Nerja

NERJA – Het Spaanse weerinstituut Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) voorziet in de nacht van zondag 10 op maandag 11 december hevige regenval voor de Axarquía-regio, waartoe onder meer Nerja, Frigiliana en Torrox behoren. Er is zelfs een waarschuwingscode ’geel’ (licht risico) uitgegeven, ook al omdat de regen gepaard kan gaan met forse windstoten.

De regen zal volgens de weerkundigen tussen middernacht en 06.00 uur in de ochtend op zijn hevigst zijn, met daarna nog aanhoudende regenbuien tot het middaguur op maandag. Daarna worden opklaringen verwacht en is het in Nerja de komende dagen overwegend zonnig, al zijn de gemiddelde dagtemperaturen (naar verwachting variërend tussen de 15 en 17 graden Celsius) relatief aan de lage kant.

Weer 20171210

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s