Benefietconcert band ‘One for my Baby’ in Motril

MOTRIL – De uit zeven muzikanten bestaande band ‘One For my Baby’ verzorgt op donderdag 7 december 2017 een benefietconcert in het Teatro Calderón in Motril. De opbrengsten van het concert komen tegen goede aan de stichtingen SOS Animales Calahonda Granada en SOS Animales Motril.

De band spelt vooral covers met daarbij eigen jazz- en pop interpretatie. Het concert begint rond de klok van 21.00 uur, toegangskaarten kosten 10 euro per persoon (8 euro in de voorverkoop). Ook kunnen er tickets worden gereserveerd via internet en de website www.eventum365.com .

Motril One for my Baby Benefiet 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s