Film ‘The Music of Strangers’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt dinsdag 5 december in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Music of Strangers’ van regisseur Morgan Neville vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2016 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

De documentaire (volledige titel: The Music of Strangers: Yo-Yo Ma and the Silk Road Ensemble) duurt 96 minuten en gaat over de legendarische cellist Yo-Yo Ma. De documentaire vertelt over diens groep van zangers, zangeressen, componisten en musici en de kracht van muziek bij het verhalen over cultuur, tradities en het geven van inspiratie.

De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Film Music of Strangers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s