Noches de Tango in Centro Cultural

NERJA – Met de show ‘Que me van a hablar de amor’ brengt de befaamde Argentijnse tangogroep ‘La Porteña Trío & Eugenia Giordano’ zaterdag 16 december een spektakel naar Nerja. Nèt teruggekeerd van een tournee door Rusland en Latijns-Amerika doet deze groep nu het Centro Cultural Villa de Nerja aan.

Het optreden begint rond 21.00 uur, toegangskaarten kosten 15 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 in de binnenstad. Ook zijn deze verkrijgbaar via internet: www.mientrada.net .

Nerja CCN Noches de Tango 201712

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s