Heropening Club Blanco y Negro

NERJA – Aan de Calle Pintada in Nerja vindt donderdagavond 30 november de heropening plaats van bar/club Blanco y Negro. Deze was lange tijd gesloten maar nu zwaaien de deuren van de compleet vernieuwde club weer open voor het publiek.

Dit gebeurt donderdagavond 30 november voor een beperkt publiek (om de openingsavond bij te wonen is een vermelding op de gastenlijst noodzakelijk), daarna is iedereen weer welkom tijdens de normale openingstijden. De openingsparty vindt donderdagavond plaats tussen 21.00 en 02.00 uur.

Nerja Blanco y Negro opening

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s