Skipistes Sierra Nevada geopend

MONACHIL – In het skigebied Sierra Nevada is zaterdag 25 november het nieuwe skiseizoen geopend. Dankzij de recente sneeuwval van de afgelopen nacht en ochtend (regen aan de Costa del Sol staat vrijwel altijd gelijk aan sneeuwval boven de 1500 meter grens in de Sierra Nevada) zijn de condities van de pistes deze week aanzienlijk verbeterd.

Het fraaie en ultra-moderne skigebied ligt op amper een uur autorijden van Nerja. Die verbinding is sneller geworden nadat in 2014 de autoweg tussen Almuñécar en Motril werd geopend voor het verkeer. Dit maakt het makkelijker om een ochtend en voormiddag skiën in de Sierra Nevada te combineren met zonnebaden aan de stranden van Nerja in de namiddag, waar het vaak ook in de winter nog wel 25 of meer graden kan worden op zonnige dagen.

Verdere info is te vinden op de website www.sierranevada.es .

Foto’s © Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s