Ronaldo voorkomt stunt van Málaga CF

MADRID – Met een late treffer voorkwam Cristiano Ronaldo zaterdag een stunt van staartclub Málaga CF. De Andalusische club vocht zich tot twee keer terug van een achterstand en weer naast topclub Real Madrid, tot Ronaldo een kwartier voor tijd de beslissende 3-2 liet optekenen.

De Fransman Karim Benzema (negende minuut) en de Braziliaan Carlos Casemiro (21ste minuut) zetten de thuisclub twee keer op voorsprong. Málaga stelde daar treffers van de Uruguayaan Diego Rolán (18e minuut) en zijn landgenoot  Gonzalo Castro (voetbalnaam ‘Chory’) in de tweede helft tegenover. De Portugees Ronaldo zorgde er uiteindelijk voor dat de drie punten in Madrid bleven.

Malaka Fans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s