Theaterstuk Guernica in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt zaterdagavond 25 november het theaterstuk ’37 Guernica 17’ opgevoerd. De theatergroep wil daarmee het bombardement dat Franco’s troepen in 1937 uitvoerden op de plaats Guernica herdenken. Tegelijkertijd werd destijds aan Picasso de opdracht gegeven een schilderij te vervaardigen voor de wereldtentoonstelling van dat jaar in Parijs.

Het theaterstuk ’37 Guernica 17’ moet een impressie van beide gebeurtenissen en de impact daarvan geven. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van dit cultureel centrum aan de Calle Granada 45, de opvoering begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur.

Nerja CCN Guernica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s